Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر، دکتر پیرحسین کولیوند روز پنج‌شنبه نهم دی ۱۴۰۰ در نشست تخصصی تدوین طرح جامع امدادونجات با حضور مسئولان کشوری و داخلی هلال‌احمر گفت: یکی از مهم ترین محورهای برنامه‌ی من در جمعیت هلال‌احمر تغییر و بازنگری ساختار امدادونجات و مقابله با سوانح اقلیمی است که باید برای پاسخ به آنها آماده باشیم و در کنار آن توانایی‌هایمان را توسعه داده و تقویت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طی سال های گذشته درخصوص مباحث امدادونجات و اقلیمی زحمات بسیاری کشیده شده که قابل تقدیر است، اظهار کرد:  من گلایه و انتقاد از گذشته ندارم بلکه قدردان زحمات و تلاش‌های دست اندرکاران این حوزه هستم اما اعتقاد دارم می شود برای تحقق فرایندهای مدیریت بحران بهتر کار کرد که زحمت توسعه و بهتر کار کردن با اندیشمندان و متخصصان این حوزه همچون عزیزان حاضر در این جلسه است.

وی اولین هدف رسیدن به آمادگی مطلوب جمعیت هلال احمر در پاسخ اضطراری به حوادث و بلایا را نوشتن یک نقشه جامع و کامل برای امدادونجات دانست و گفت: تدوین نقشه جامع و کامل برای تحول در ساختار امدادونجات ضروری و مهم است اما قطعا بدون نقص نخواهد بود و به تناسب شرایط می‌تواند با کمک خرد جمعی ویرایش شده و تغییر پیدا کند.

دکتر کولیوند با اشاره به هدف تشکیل این نشست برای بررسی نقاط ضعف و قوت ساختار امداد و نجات هلال‌احمر به همراه رسم نقشه راه تصریح کرد: در حال حاضر فعالیت ما هنوز سنتی است که نیازمند نظرات متخصصان هستیم تا از این حالت خارج شده و به وضعیت مطلوب برسیم، بنابراین باید از تکنولوژی روز دنیا بهره ببریم و قدم به قدم پیش برویم.

او با اشاره به نقش داوطلبان در این طرح گفت: از نظر منابع انسانی نیازمند تحول هستیم، روحیه امدادگران باید تغییر کند و روحیه شادابی را میان داوطلبان باید ایجاد کنیم. گلایه امدادگران برای تامین تجهیزات، رفاهی و سایر موضوعات مربوط به منابع انسانی انصافا به حق است و باید مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر اینکه همه داوطلبان باید شناسنامه دار بشوند گفت: درگاه ورودی داوطلبان، نجاتگران و جوانان باید به گونه ای باشد تا افراد با انگیزه وارد جمعیت بشوند، یعنی اگر حادثه ای باشد بدانیم کجا چه کسی داوطلب ما در چه نقطه‌ای است؛ اگر این لشکر داوطلب را شناسنامه دار کنیم می توانیم به داوطلبان همچون معتمدین هلال احمر تکیه کنیم.

دکتر کولیوند با اشاره به جزییات تدوین طرح امدادونجات بیان کرد: طرح جامع امدادونجات از همه لحاظ همچون تشکیلات، ساختارها، دستورالعمل ها، لجستیک، تجهیزات و سایر موارد باید مورد بررسی قرار بگیرد، وضعیت انبارها باید مورد بازبینی قرار بگیرد که فرآیند کاری اش اصلاح شود. از همه مهم تر بحث ایجاد هماهنگی ها است؛ باید از تمامی ظرفیت ها استفاده شده و امکانات و منابع همه دستگاه‌ها به اشتراک گذاشته شود.

او همچنین افزود: من انتظار دارم کمیته های تخصصی تشکیل بشوند، کارها تقسیم شده و مطالب به اشتراک گذاشته شود. در واقع جلسات این چنینی باید موجب تصمیم گیری علمی و عملیاتی شده و نتیجه جلسات هم برای امدادگران در عملیات و حوادث کاربردی و نتیجه بخش باشد.

به گفته دکتر کولیوند، جمعیت هلال احمر جایی است که همه علاقه‌مند هستند از اعضای آن باشند چون ماهیت آن ایثارگری و خدمت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه مدیریت بحران امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال احمر به ۸۰۰ نفر متأثر از وقوع سیل در کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌ احمر از ‎امداد رسانی به حدود ۸۰۰ نفر نفر در حادثه سیل و آب‌گرفتگی طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ بابک محمودی؛ رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌ احمر با اشاره به گزارش عملیات امداد ونجات در سیل و آب‌گرفتگی در 48 ساعت گذشته، گفت: 13 استان اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان‌جنوبی، خوزستان، فارس، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، مرکزی، هرمزگان و همدان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی بوده است.

وی در ادامه افزود: در این مدت توسط ١5٣ نفر از نیروهای امدادی هلال‌ احمر در قالب 49 تیم در 51 عملیات امدادی، به 800 نفر امدادرسانی شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه 34 نفر در 48ساعت گذشته از خدمات اسکان اضطراری برخوردار شدند، بیان کرد: با تلاش امدادگران هلال‌ احمر، 16 نفر به مناطق امن منتقل شدند و آب 30 واحد مسکونی تخلیه شد.

ادامه امدادرسانی هلال احمر در 11 استان متأثر از سیل

محمودی اضافه کرد: 9 دستگاه چادر، 144 تخته‌پتو، 105 تخته‌موکت، 52 بسته‌غذایی، 100 قوطی انواع کنسرو و 899 کیلوگرم نایلون میان متأثران از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • برخورد پژو با ستون پل در جاده خدابنده ۲ فوتی گذاشت
  • امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • دختر ۱۴ ساله گرفتار در حوض انبار با کمک امداد گران نجات یافت
  • نجات ۶ کودک گرفتار در کوه‌های صاحب‌الزمان(عج) کرمان
  • امدادرسانی هلال احمر به ۸۰۰ نفر متأثر از وقوع سیل در کشور
  • دستور ویژه رییس هلال احمر برای نجات یسنا